Logga in
Äntligen fick jag tag i Guido Maria Kretschmers parfym. Min fru tycker att den luktar helt underbart. Leveransen gick snabbt och smärtfritt så jag kan inte annat än att varmt rekommendera Club4Beauty! /Tommy

Försäljningsvillkor

Du måste vara minst 18 år för att beställa från oss. Om du är under 18 år krävs din målsmans tillstånd innan du beställer.Club4Beauty levererar i dagsläget enbart inom Sverige. 
 
Priser 
I alla priser ingår svensk moms med 12 - 25%. Våra rekommenderade priser är svensk standard för de varor som finns på den svenska marknaden. 
 
Fraktkostnad
Ordrar med värde under 800 kr kostar 49 kr i frakt. Order överstigande 800 kr skickas fraktfritt!
"Vissa småorders skickas direkt hem i brevlådan i en sk jiffypåse. På dessa har vi gratis frakt och vi drar då av fraktkostnaden vid paketeringen" 
 
Ångerrätt 
Kontakta alltid kundtjänst info@club4beauty.com innan du skickar tillbaka en vara, oavsett anledning.

Du har enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla den dag du tagit emot din beställning eller väsentlig del av denna. Ångerrätten gäller endast om varan är i väsentligt oförändrat skick. Du har som kund rätt att undersöka varan men du får inte bryta plomberingar eller prova produkten. Vid utnyttjande av ångerrätten är kunden ansvarig för både returkostnad samt att varan/varorna kommer i retur hela.
 
Reklamation 
Kontakta alltid kundtjänst på info@club4beauty.com innan du skickar tillbaka en vara, oavsett anledning.

Är din vara skadad eller felaktigt ska varan reklameras inom skälig tid (högst tre år enligt konsumentköpslagen.). Reklamationen ska göras på baksidan av följesedeln. Beskriv felet noggrant och ange om du vill ha ny vara eller pengarna tillbaka.

Beroende på typ av reklamation kan kunden komma att få lägga ut för returfrakten. Vid godkänd reklamation ersätts kunden alltid för evenutella kostnader (returfrakt). 
 
Återbetalning 
Hävs ett köp på riktiga grunder, vid till exempel utnyttjande av ångerätten, reklamation eller godkänd retur återbetalar vi alltid konsumenten inom 30 dagar. 
 
Sekretess och personuppgiftslagen
När du registrerar dig som medlem eller gör ett köp godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part. 

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att begära ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. 
 
Tvist 
Vid eventuell tvist följer vi Allmäna Reklamationsnämden beslut. 
 
Fel / Slutförsäljning / Prisändringar 
Vi reserverar oss för skrivfel, slutförsäljning och prisförändringar beroende på ändrad moms. 

Retur av produkter
Vi löser aldrig ut returnerade produkter mot postförskott.

^ Upp ^