Logga in
Eftersom jag lever ett stressigt liv fick jag möjligheten att prova Mind Master från er och jag kan bara säga att jag är väldigt imponerad av denna produkt. Ångrar inte en sekund att jag testade detta. TACK Thomas L

Bodylotion

Visste Ni att? ......... parfymen sitter längre på en lite fuktigare/fetare hud än på en torr hud. Det är därför riktigt smart att använda en bodylotion av samma doft som man har parfym. Här har vi samlat alla body lotion på ett ställe så att det är lätt att hitta favoriten. 

En lotion eller hudlotion är en tunnare hudkräm ämnad att återfukta huden & ofta tillföra extra fett för att mjuka upp torr & trött hud. Lotions används oftare på vintertid då vi har mycket tunnare luft omkring oss. En lotion är en emulsion av fettbaserade & vattenbaserade blandningar. Vätskehalten är hög, ofta ända upp till 90-95% & därför känns en lotion inte lika fet som en vanlig "hudkräm" . Andra fördelar med lotion är att den med sin något tunnare konsistens  är lätt att fördela i ett tunt lager & kan appliceras på större ytor.  Finns det något så skönt som att nybadad smörja in sig med en skön lotion, underbart!Cristina Ferreira Body lotion.

Cristina Ferreira Body lotion.

En fin komposition av sött och något fruktig bergamott, elegant ros, varm ... mer information

269:-

 Köp 
Art.nr: 30125
Karolina Kurkova Bodylotion

Karolina Kurkova Bodylotion

Karolina Kurkova Body Lotion 200 ml.' En bedårande doft av jasmin, tuberosor ... mer information

269:-

 Köp 
Art.nr: 3662


^ Upp ^