Logga in
Eftersom jag lever ett stressigt liv fick jag möjligheten att prova Mind Master från er och jag kan bara säga att jag är väldigt imponerad av denna produkt. Ångrar inte en sekund att jag testade detta. TACK Thomas L

Våra produkter

Topprodukter med tysk kvalitetsstandard.

LR Health & Bauty Systems: Produkter med kvalitet & tysk kvalitetsstandard har alltid högsta prioritet hos oss. Den är avgörande för en långsiktig och framgångsrik affärsverksamhet. LR:s kvalitetskrav gäller alla områden. Från produktutvecklingen över diverse testscenarier med oberoende föreningar och institutioner till service och produktrådgivning.

Råvarorna och våra leverantörer

På LR lägger man stor vikt vid naturliga och förstklassiga råvaror, självklart under beaktande av de senaste fynden inom forskning och utveckling.

Därför samarbetar man med erfarna leverantörer av råvaror och där ligger ribban mycket högt. Våra leverantörer granskas noga och väljs utifrån denna granskning. Det går så långt att LR även kontrollerar jorden där vår Aloe Vera Barbadensis Miller växer i Mexiko.

Förstklassiga råvaror och en skonsam hantering garanterar LR:s produkters höga kvalitetsstandarder. Genom regelbundna interna och externa kontroller - därutöver vid utvalda produkter även genom oberoende och renommerade institutioner - säkerställs att samtliga produkter i deras sortiment konsekvent håller den höga kvalitetsnivån enligt "tysk kvalitetsstandard".


Tysk kvalitetsstandard?

Produkter med tysk kvalitetsstandard är uppskattade i hela världen och är renommerade tack vare sin höga kvalitet. Nej till djurförsök och barnarbete är en självklarhet för dom och som även deras kändisar uppskattar.


Bearbetning och produktion

En stor del av LR´s produkter produceras i Tyskland på huvudsätet i Ahlen. För några produktsegment möjliggör leverantörer från utlandet ännu högre produktstandarder än "made in Germany". Såväl interna som externa fabriker kontrolleras noga och certifieras av SGS INSTITUT FRESENIUS.

En del av LR´s dekorativa kosmetik produceras i Italien. Italien står för bästa receptkvalitet, högsta färg- och modekompetens och inte minst mångårig erfarenhet inom detta segment. LR´s interna experter inom utveckling och forskning styr och kontrollerar samtliga produktionsprocesser. Med Sabine Larsen-Vefring, ledare för produktutveckling kosttillskott och den enda europeisk kvinnan i IASC-styrelsen, och Raimund Lierhammer, ledare för produktutvecklingen inom hudvård och utvecklare av mikrosilver- och nanoguld-kosmetikprodukter har man en utmärkt ledning för LR:s kompetensteam.


Kvalitetskontroll

Allt sedan LR:s grundande lägger man på LR stor vikt vid naturliga och förstklassiga råvaror, självklart under beaktande av de senaste rönen inom forskning och utveckling. Därför har dom från första början samarbetat med erfarna leverantörer av råvaror.


Egna och externa kontroller på vara produkter garanterar dessutom vårt sortiments jämna och höga kvalitet. Varje produktparti genomgår en rad avancerade produkttest.

Genom våra omfattande kvalitetskontroller garanterar vi, att våra kosttillskott och våra kosmetikprodukter har en ledande position på marknaden.


Externa tester

Många av våra produkter kontrolleras av externa institut och företag. Dessa tester intygar regelbundet att kvaliteten hos våra produkter är utmärkt. Dessa ansträngningar leder bland annat till att våra Aloe Vera drinking-geler och Colostrumprodukter som enda produkter på marknaden är certifierade av det renommerade INSTITUT FRESENIUS!


Kvalitetsmärket från SGS INSTITUT FRESENIUS

Om en produkt får bära kvalitetmärket från INSTITUT FRESENIUS har mycket mer än bara produkten testats. Det omfattande testet börjar med en kontroll av råvarorna, produktens ingredienser samt en leverantörskontroll och slutar med en avslutande kontroll av den färdiga produkten.


Varför är tester så viktiga?

Förtroende är bra - kontroll är bättre. Idag litar 300,000 konsulenter i 32 länder på deras kvalitetslöfte!

Utmärkt hudvänlighet hos alla kosmetikprodukter och kroppsligt välmående vid alla kosttillskott har högsta prioritet hos LR.

Externa institut och talrika studier bekräftar LR:s enastående produktkvalitet. Ändå testas många av deras produkter fortfarande regelbundet genom oberoende kontrollinstitut, så som SGS INSTITUT FRESENIUS, Dermatest och IASC. När det gäller kvalitet kompromissar LR aldrig!


Kvalitetsgaranti och nöjdhet

När det gäller ångerrätt och byte överstiger LR:s villkor lagstiftningen enligt vilken gör att du får returnera varan inom 14 dagar i obruten förpackning. Som standardservice kan du välja mellan byte, kreditering eller återbetalning av köpesumman.


Service Deluxe: För vår exklusiva smyckeskollektion ger vi till och med en kvalitetsgaranti på 12 månader!


Även på området service är man mycket mån om kvalitet, eftersom nöjda kunder betyder nöjda kunder och konsulenter. Därför kontrollerar man servicekvaliteten med jämna mellanrum i form av nöjdhetsenkäter med deras konsulenter. Den senaste online-enkäten, genomförd i Tyskland, har återigen visat: Man är mer än nöjd med företaget LR!

^ Upp ^