Logga in
Jag hade lite svårt att välja vilken parfym jag skulle ge bort så det blev ett presentkort som gåva istället. Hon som fick detta blev jätteglad. Tack för tipset.
/ Anders L

Om oss

Idén till Club4Beauty kom till oss våren 2010 då vi såg en rejält ökad efterfrågan på LR:Health & Beauty Systems produkter. Nu har vi sedan några år en internetbutik vilket gör det möjligt för alla att köpa dessa underbara produkter. I samband med uppstarten blev internetbutiken Club4Beauty.com godkänd av LR Health & Beauty som återförsäljare av LR´s produkter på internet. Det innebär att vi följer de riktlinjer & regler som LR Health & Beauty har. Därför använder vi ex. inte bildmaterial på några av LR´s kändisar i "Stars" serien, parfymer då dessa bilder är upphovsrättsligt skyddade & endast får användas av LR Health & Beauty Systems själva. 

Flera av oss jobbar själva idag som LR partners både på deltid och på heltid och vi brinner naturligtvis för denna affärsidé och detta varumärke. Skulle du vilja vara med och jobba i vårt team så kontakta oss gärna så kan vi titta på hur det ser ut i regionen där du bor/arbetar? Då får du följande fördelar:


• Du köper själv alla produkter till inköpspris

Är du en social person som är intresserad av att jobba i en snabbt växande organisation och som med största sannolikhet kommer att ge dig en bra extrainkomst? Då ska du definitivt låta oss förklara helheten för dig.

Kontakta i så fall oss på Club4Beauty så demonstrerar vi produkterna och en riktigt intressant affärsmodell.

Vi kan nog garantera att du blir imponerad.


website: club4beauty.com
e-post: info@club4beauty.com

Företagsinfo:
Mity Aktiebolag

Olaigatan 12
703 61 Örebro
070-216 27 87

Organisationsnr:  556967-2552
Bankgiro: 555-0280

^ Upp ^